woensdag 14 augustus 2019

Gast-designer voor Colour INKspiration #CI61

Dear international readers, this blogpost is in Dutch, please use the translate button on the right.


Soms leidt het één naar het ander. Zo ook in het geval van het winnen van Colour INKspiration #CI59. In een speciale Facebookgroep die alleen voor Stampin' Up! demo's toegankelijk is, kreeg ik tot mijn grote verrassing en verbazing meer dan achthonderdveertig likes op mijn kaart. Vervolgens win de ik de eerste plaats met diezelfde kaart. Daarna werd ik gevraagd of ik gast-designer wilde zijn voor Colour INKspiration #CI61. Ik was ook heel blij met de kleurenkeuze die ik moest gebruiken, rustige tinten zoals Mint Macaron en Gray Granite.


Vanwege de bruiloftsetting op de inspiratiefoto (zie 🠟) heb ik een kaart gemaakt die je kunt sturen naar een bruidspaar. Daarom heb ik die prachtige stempelset "Mooiste Momenten" (Engels: Special Celebrations) gebruikt. Deze set bevat teksten voor bruidsparen, maar ook voor geboortekaarten en felicitatiekaarten.


De basiskaart is van Whisper White Thick (21 x 29 cm / scoren op 14,5 cm), daarop een mat van Mint Macaron en daarop een mat van Whisper White cardstock. Op deze mat heb ik eerst een hart uitgestanst van de dies Stitched Be Mine en vervolgens heb ik de mat door de Scripty 3D embossingfolder gehaald.  De hart-stans stanst dus een hart uit maar ook de mooie rand van het hart. Vervolgens heb ik hetzelfde hart uitgestanst op een stuk Soft Suede cardstock. Deze rand ervan heb ik in de geëmboste mat geplakt en ook het witte hart dat dus niet geëmbost is. Wat ik nu nog over heb is een hart van Soft Suede en een rand van Whisper White. 😊
Helaas zijn de foto's wat donker geworden, het regent hier.

De teksten zijn gestempeld met Gray Granite en onder het label op de voorkant heb ik nog wat van het mooie Scalloped Ribbon Very Vanilla geplakt. Als chique accent heb ik nog wat Pearl Basics toegevoegd.

Nog niet alle producten zijn voor klanten verkrijgbaar (vanaf 4 september) maar wel voor Stampin' Up! demo's.


Je kunt de gebruikte producten bij mij aanschaffen, zie hieronder 🠛. Schaf je een complete bundel aan, dan is deze altijd 10% voordeliger. Door op het plaatje van een product te klikken kom je dan in mijn webshop en ik verzorg graag je bestelling. Vergeet niet om voor een gratis cadeautje de hostesscode van de maand in te vullen: VFM2VGZD. 
Ik hoop dat ik je met deze kaart wat inspiratie heb gegeven en klik nu op de Next-button voor nog meer inspiratie, van Lou Kitzelman.


https://withabowontopbylou.blogspot.com/2019/08/colour-inkspiration-challenge-61-blog-hop.html?fbclid=IwAR0dP540LYsuyIh2AdDCEJidRhbiYhW0Phm53MSldWVl7ofy1jPpGo1AD1s


Fijne dag!Corine 🌷Productlijst
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

5 opmerkingen:

Jan Clothier zei

Congratulations on your win and the Guest Design spot, Corrine. I love the simplicity and softness of your design as well as your attention to detail. Beautiful work!

Rachel Palmieri zei

Your card is simply lovely Corinne, perfect for a wedding celebration.

Lou zei

What a beautiful wedding card. Stunning! Thanks for joining us as our Guest Designer. x

Julia zei

Love the textured background and the lacy details. What a darling card and a beautiful contribution to the challenge. Thankyou for bring art of it.

Bronwyn Eastley zei

Thanks so much for joining us as a Guest Designer, Corine. I love your sweet project.