vrijdag 19 juli 2019

Colour INKspiration #CI59

Dear international readers, this blogpost is in Dutch, please use the translate button on the right.


Goedemorgen! Het is weer tijd om een kaart te maken voor de Colour INKspiration. De kleurencombinatie dit keer vind ik echt prachtig.
Al kaartbasis heb ik Early Espresso cardstock genomen met daarop een mat van Very Vanilla en daarop een mat van Seaside Spray. 


Deze laatste mat is geëmbost met de nieuwe Scripty 3D folder. Met de Stitched Nested Framelits Dies heb ik in Whisper White het label gemaakt. Deze is geëmbost met de Subtle 3D folder, na het stempelen met inkpad Smoky Slate. 


Ik heb de stempelsets Woven Heirlooms en Painted Harvest gebruikt en de Leaf Punch voor de blaadjes. Voor die blaadjes het ik VV en WW gebruikt.
Het label is opgeplakt met dimensionals en om het label zit nog een stukje Seaside Spray Scalloped Linen Ribbon. Dat is lint is echt zo mooi!


Wil je één of meerdere van deze Stampin' Up! producten bij me bestellen, lees dan hier hoe je bij mij kunt bestellen of kijk hieronder 🠟. Ik verzorg graag je bestelling. Vergeet ook niet de kortingscouponactie! Voor alle leuke acties lees je hieronder verder. 🠟
 
LEUKE ACTIES BIJ STAMPINCRONELIA

Schaf nu bij mij die geweldig leuke "Pluk de Dag' stempelset à €28,- aan en ontvang een GRATIS 1 vel Stampin' mini- dimensionals en 1 vel maxi-dimensionals. Dat zijn van die handige plakkussentjes die je gebruikt voor je kaarten.

Wanneer je de complete bundel aanschaft, dus stempelset én medium pons (€42,75), dan ontvang je een GRATIS rol Seaside Spray Scalloped Linen Ribbon lint óf Rococo Rose Scalloped Linen Ribbon lint (naar keuze) t.w.v. €9,75.
 
 
Deze actie is geldig tot en met 21 juli 2019 en alleen bij StampinCronelia.  LET OP: ik plaats de bestellingen dus op 21 juli. De betaling moet dan binnen zijn, anders kan ik je bestelling niet plaatsen.
 
Wil je nog meedoen met de verzamelbestelling dit weekend van de 21e juli? Mail me dan a.u.b. uiterlijk 20 juli op stampincronelia@cronelia.nl je bestelling door. Ik mail je dan de betaalgegevens. Je kunt betalen met o.a. een overboeking, Tikkie en credit card. De verzendkosten zijn volgens PTT Post-tarief. Je bestelling bij mij ophalen mag uiteraard ook.
 
EXTRA: 
Bij bestelling van de complete Pluk de Dag-bundel nodig ik je uit voor een GRATIS workshop bij StampinCronelia en gaan we aan de slag met deze leuke stempelset. 
 
 Heb je nog vragen dan mag je me altijd mailen op stampincronelia@cronelia.nl of bellen op 06-11408869.

Fijne dag!Corine 🌷 

Zo kun je bestellen bij StampinCronelia:
 
* Je kunt altijd een bestelling bij me plaatsen. Klik hier voor alle informatie.
* Op zaterdag 20 juli plaats ik weer een verzamelbestelling, dat is een bestelling voor meerdere klanten tegelijk. Zo besparen we op de verzendkosten. Klik hier voor alle bestelinformatie.
* Ik ontvang je bestelling graag uiterlijk vóór vrijdagavond 21:30 uur.
 
* LEUKE ACTIE: In juli krijg je bij besteding van elke €60,- (€120,- etc.) een coupon van €6,- die je in augustus kunt inwisselen bij je bestelling.
* Wil je een stempelset en stansen of een punch (= framelits dies / pons) kopen? Koop dan een bundel (indien beschikbaar), dat is 10% voordeliger! 
 
* Het Starterspakket van Stampin' Up! is een GEWELDIGE deal! Je mag voor €175,00 aan mooie producten uitkiezen uit de huidige catalogi en je betaalt slechts €129,00. Klik hier voor alle info.
* LEUKE ACTIE: Tot en met 31 augustus 2019 mag je voor maar liefst €207,00 aan producten uitkiezen uit de huidige catalogi en betaal je slechts €129,00. Daarnaast krijg je een waardecoupon t.w.v. €12,00. 
 
* De nieuwste catalogus ontvangen? Stuur mij a.u.b. een mail: stampincronelia@cronelia.nl. De verzendkosten bedragen €3,90. Bij een bestelling van minimaal €25,00 ontvang je deze weer terug.
Ik verzorg graag je bestelling en/of verwelkom je graag in mijn team! Nog vragen? Mail me a.u.b. op stampincronelia@cronelia.nl.
 
Je kunt me ook volgen op:
Facebook
en 
 
©Stampin' Up! - Seaside Spray Scalloped Linen Ribbon - €9,75.
 

Geen opmerkingen: