zaterdag 14 december 2019

Bloghop Under my Umbrella

 Dear international readers, this blogpost is in Dutch. Please use the translate button on the right.


Enkele weken geleden werd ik gevraagd of ik wilde meedoen aan een blophop met een van de nieuwe stempelsets uit de nieuwe voorjaarscatalogus (die nu 'mini catalogus' heet). Natuurlijk wilde ik dat, leuk! Deze stempel hebben we gewonnen tijdens OnStage Live in Dortmund. Nu had ik eigenlijk een andere stempelset gewonnen, maar ik heb deze geruild met een demo die liever mijn stempelset wilde hebben. Ik vond het prima en zo ben ik dus in het bezit gekomen van Under My Umbrella. Bij deze set hoort nog een pons en deze heb ik al besteld en in huis: het grote voordeel van demonstratrice zijn, je mag veel eerder bestellen.


Eerder had ik al een kaart gemaakt met Under My Umbrella, samen met This Little Piggy. Ik had Piggy laarzen gegeven, deze had ik gestempeld op InColor 2019-2021 DSP en uitgeknipt.

Nu ben ik door allerlei drukte, zoals verhuisperikelen, echt veel te laat begonnen met mijn kaart, dus hij is niet helemaal geworden zoals ik in gedachten had. Tja, soms heb je dat .... Ik heb Under My Umbrella nu gecombineerd met een andere leuke stempelset: Grace's Garden. Dat is een stempelset die ook in de nieuwe mini-catalogus staat. Ik ben echt weg van die stempelset en ik denk dat hier nog veel kaarten mee gemaakt gaan worden.
De basis van de kaart is 15 x 21 cm en gescoord op 10,5 cm. De mat is 10 x 14,5 cm. De mat heb ik eerst bewerkt met de aquapainter en inkpads, Seaside Spray voor de lucht en Pear Pizzaz voor het gras.
Op de binnenkant van de kaart heb ik wat bloemetje gestempeld. De tekst en de paraplu, of hier meer een grote parasol, komen uit Under My Umbrella en de rest komt uit Grace's Garden. De planten zijn bestempeld met Pear Pizzaz en ingekleurd met Stampin' Blends Rococo Rose. Alles op de kaart is uitgestanst of geponst en opgeplakt met Dimensionals, daardoor krijgt de kaart wat diepte.


 Klik voor nog meer inspiratie op de links bij de namen onder dit bericht.

Wil je wat bij mij bestellen dan kan dat door mij je bestelling door te mailen op info@cronelia.nl. Je kunt dan betalen via overboeking of met creditcard. Ook kun je rechtstreeks in mijn webshop bestellen. Je kunt daar een account aanmaken bij 'shop now' en je spullen worden dan door UPS thuisbezorgd. Betalen kan dan via creditcard of prepaid creditcard. Vanaf 3 januari gaat de mini-catalogus in en wil je een exemplaar van mij ontvangen, mail me dan a.u.b., ik stuur je er graag één toe.
 
Wil je zelf een keer gastvrouw zijn voor een creatieve workshop, dan verzorg ik graag een workshop bij jou thuis.  Als gastvrouw kun je zelfs gratis producten verdienen, hoe leuk is dat? Jij zorgt alleen voor de koffie en thee en ik zorg voor de workshop en de materialen. Mail me vrijblijvend voor meer informatie a.u.b. op info@cronelia.nl. Ik kom graag naar je toe, wanneer de reisafstand te doen is. 😉 Uiteraard ben je ook van harte welkom op een workshop bij mij thuis!

Fijne dag,

 Corine
StampinCronelia


PS:  
Zaterdag 14 december staat StampinCronelia op de kerstmarkt van 
de kinderboerderij in Wamel, met o.a. (kerst)kaarten, cadeauverpakkingen, 
kerstboomhangers en nog veel meer leuks. 
Iedereen is van harte welkom! Aanvang 17:00 uur. 

Christiane Knapp - Germany - StempelPalast 
Shelly Shuttleworth - Germany - Crafts & Co 
Emma Goddard - UK - Coastal Crafter 
Caroline van der Straaten - The Netherlands - Caro’s Kaartjes 
Corine van Wijk - The Netherlands - StampinCronelia   je bent nu hier!  
Daniela Scholz - Germany - stempela 
Barbara Maynard - UK - Studio@316
Monika Hamm - Germany - Stempelpunkt 
Rochelle Blok - Australia - The Stamping Blok 
Lotte Noordzij - The Netherlands - A Lotte Stamping Fun 
Paula Dobson - New Zealand 
Maaike van Geffen - The Netherlands 
Eva Pointinger - Austria -Allerleikreatives
Janneke Dijkstra de Jong - The Netherlands - Happy Stampin’ 
Sabine Leclerc - Germany  


Productenlijst
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Clear Block D
[118485]
€ 10,50
Big Shot
Big Shot
[113439]
€ 120,00

4 opmerkingen:

Caro's Kaartjes zei

hahaha dat varkentje big...hij is leuk!

Lotte zei

heel leuk met dat varkentje - ik zie nu de koeien ook met laarzen voor me :)

Stempelpunkt zei

Really funny cards. Great ideas.

tonilea zei

I can't write in German but I LOVE your pig in boots. Very funny