dinsdag 16 juli 2019

3 kaarten, 1 lay-out

Dear international readers, this blogpost is in Dutch, please use the translate button on the right.


Momenteel heb ik in juli een leuke actie met één van de populairste stempelsets van Stampin' Up!, de set "Pluk de Dag" (English: Daisy Lane). Onderaan deze blogpost lees je er alles over. Maar eerst laat ik drie kaarten zien die ik heb gemaakt met deze set. Ik heb één lay-out gebruikt en daar drie verschillende kaarten mee gemaakt, met hier en daar een variatie. Een felicitatiekaart voor een huwelijk, een verjaardagskaart en een condoleancekaart. Uit een vel Whisper White Thick gaan twee kaartbasissen. Voor alle drie de kaarten heb ik "Pluk de Dag" gebruikt en de bijbehorende medium pons (punch), evenals de Rectangle Stitched Framelits Dies.


De eerste kaart, een kaart voor een bruidspaar, heb ik wit gehouden. Voor drie bloemen heb ik zes bloemen geponst en één opgeplakt met een dimensional op de ander. Deze bloemen heb ik opgeplakt op een cirkel van vellum. In het midden van de bloem kwam nog een Frosted Flower embellishment. De tekst komt uit de stempelset 'Van alles wat' (English: Itty Bitty Greetings).

Projectdetails huwelijkskaart:
Basiskaart Whisper White Thick 29 x 10,5 cm, scoren op 14,5 cm.
Mat Whisper White A4 cardstock 14 x 10 cm.
Vellum.
Medium Daisy Punch.
Punch 1½".
Gold metallic thread (r).
 

De verjaardagskaart is met meer kleur gemaakt. De basis is van Whisper White Thick, de mat van Whisper White A4 cardstock en geëmbost met de 'Country Floral' embossingfolder, maar de bloemen zijn gemaakt met diverse restjes cardstock die ik nog had liggen.

Projectdetails verjaardagskaart:
Basiskaart Whisper White Thick 29 x 10,5 cm, scoren op 14,5 cm.
Mat Whisper White A4 cardstock 14 x 10 cm.
Embossingfolder Country Floral.
Medium Daisy Punch.
Restjes cardstock.
Embellishments (r).


De laatste kaart is gemaakt met Smokey Slate en Whisper White. Dit keer heb ik de bloemen gestempeld. Drie keer op Smokey Slate en drie keer op Whisper White.  De witte bloem zit met een dimensional vastgeplakt op de Smokey Slate bloem. Ik heb de de bloemblaadjes niet omhoog gevouwen. De mat is geëmbost met de Subtle 3D embossingfolder. De tekst komt ook weer uit 'Van alles wat'.

Projectdetails condoleancekaart:
Basiskaart Smokey Slate 29 x 10,5 cm, scoren op 14,5 cm.
Mat Whisper White A4 cardstock 14 x 10 cm.
Inkpad Smokey Slate.
 

Fijne dag!



Corine 🌷



(r) = retired


LEUKE ACTIE BIJ STAMPINCRONELIA

Schaf nu bij mij die geweldig leuke "Pluk de Dag' stempelset à €28,- aan en ontvang een GRATIS 1 vel Stampin' mini- dimensionals en 1 vel maxi-dimensionals. Dat zijn van die handige plakkussentjes die je gebruikt voor je kaarten.

Wanneer je de complete bundel aanschaft, dus stempelset én medium pons (€42,75), dan ontvang je een GRATIS rol Seaside Spray Scalloped Linen Ribbon lint óf Rococo Rose Scalloped Linen Ribbon lint (naar keuze) t.w.v. €9,75. 

Deze actie is geldig tot en met 21 juli 2019 en alleen bij StampinCronelia.  LET OP: ik plaats de bestellingen dus op 21 juli. De betaling moet dan binnen zijn, anders kan ik je bestelling niet plaatsen.
Wil je nog meedoen met de verzamelbestelling dit weekend van de 13e juli? Mail me dan a.u.b. uiterlijk vandaag op stampincronelia@cronelia.nl je bestelling door. Ik mail je dan de betaalgegevens. Je kunt betalen met o.a. een overboeking, Tikkie en credit card. De verzendkosten zijn volgens PTT Post-tarief. Je bestelling bij mij ophalen mag uiteraard ook.
 
EXTRA: 
Bij bestelling van de complete Pluk de Dag-bundel nodig ik je uit voor een GRATIS workshop bij StampinCronelia en gaan we aan de slag met deze leuke stempelset. 
 
 Heb je nog vragen dan mag je me altijd mailen op stampincronelia@cronelia.nl of bellen op 06-11408869.
 

©Stampin' Up!.



 

Geen opmerkingen: