donderdag 18 juli 2019

De Flip-Flapkaart

Dear international readers, this blogpost is in Dutch, please use the translate button on the right.


Deze kaart is naar een model van Beth Rush. Ik heb haar tutorial op Youtube gebruikt en mijn kaart hier en daar wat aangepast. Het is mijn doel om zoveel mogelijk retired Designers Specialty Paper en lint op te maken en voor deze kaart heb ik dan ook het All My Love DSP gebruikt. Dit bloemenmotief is mijn favoriete print van dit DSP.


De basis is van Balmy Blue en de kleine matten van Soft Seafoam en Crumb Cake cardstock. Door aan het label te trekken gaat het 'luikje' open. Echt een leuk model om te maken, deze kaart, en niet moeilijk. 


In de binnenkant heb ik nog wat gestempeld met inkpad Soft Seafoam. Het lint is van Old Olive.



Fijne dag!


Corine 🌷



LEUKE ACTIE BIJ STAMPINCRONELIA

Schaf nu bij mij die geweldig leuke "Pluk de Dag' stempelset à €28,- aan en ontvang een GRATIS 1 vel Stampin' mini- dimensionals en 1 vel maxi-dimensionals. Dat zijn van die handige plakkussentjes die je gebruikt voor je kaarten.

Wanneer je de complete bundel aanschaft, dus stempelset én medium pons (€42,75), dan ontvang je een GRATIS rol Seaside Spray Scalloped Linen Ribbon lint óf Rococo Rose Scalloped Linen Ribbon lint (naar keuze) t.w.v. €9,75.
 
 
Deze actie is geldig tot en met 21 juli 2019 en alleen bij StampinCronelia.  LET OP: ik plaats de bestellingen dus op 21 juli. De betaling moet dan binnen zijn, anders kan ik je bestelling niet plaatsen.
 
Wil je nog meedoen met de verzamelbestelling dit weekend van de 21e juli? Mail me dan a.u.b. uiterlijk 20 juli op stampincronelia@cronelia.nl je bestelling door. Ik mail je dan de betaalgegevens. Je kunt betalen met o.a. een overboeking, Tikkie en credit card. De verzendkosten zijn volgens PTT Post-tarief. Je bestelling bij mij ophalen mag uiteraard ook.
 
EXTRA: 
Bij bestelling van de complete Pluk de Dag-bundel nodig ik je uit voor een GRATIS workshop bij StampinCronelia en gaan we aan de slag met deze leuke stempelset. 
 
 Heb je nog vragen dan mag je me altijd mailen op stampincronelia@cronelia.nl of bellen op 06-11408869.


Geen opmerkingen: