vrijdag 17 mei 2019

De exclusieve "Hugs from Shelli" Pumpkin Paper Kit

©Stampin' Up!
Tijdens OnStage mochten de aanwezigen er al mee kennismaken: de Pumpkin Paper Kit. Deze kit is normaliter alleen verkrijgbaar in Amerika en is een maandelijks abonnement. Maar nu is deze kit eenmalig verkrijgbaar in Europa! Deze sets hebben altijd een ander ontwerp en het is altijd een verrassing wat er inzit. Dit keer is de set ontworpen door de oprichtster van Stampin' Up! Shelli Gardner. Vandaar dat de kit de naam "Hugs from Shelli" heeft gekregen. Het is echt een prachtige set!

©Stampin' Up!
 Dit zit er allemaal in:
 Een exclusieve Engelstalige stempelset, die je nergens anders kunt kopen.
Een Stampin' Up! inktkussentje.
Papier en materiaal voor 12 kaarten (4 verschillende ontwerpen).
Bijpassende voorbedrukte enveloppen.
Dimensionals, dit zijn plakkussentjes.
Versiersels en voorgedrukt bloemen en etiketten.
Een prachtige bewaardoos.

©Stampin' Up!
Het enige wat er niet in in de doos zit is een stempelblok. Deze kun je er apart bijbestellen.

©Stampin' Up!
Wil je deze kit via mij bestellen (€26,- + €5,95 verpakking- en verzendkosten), wees er dan snel bij en stuur me a.u.b. een mailtje: stampincronelia@cronelia.nl.  

   * * *  AANBIEDING STAMPINCRONELIA * * *
LET OP: Wanneer je bij StampinCronelia clear block D erbij bestelt en/of nog andere producten zijn de verzendkosten dit keer GRATIS! Wanneer dan je betaling binnen is plaats ik een bestelling. Het kan zijn dat de set al op is, in dat geval krijg je uiteraard je geld terug. Tevens krijg je van mij de NIEUWE jaarcatalogus. Het aanbod is dus alleen wanneer je minimaal de Shelli-kit bestelt plus nog minimaal een ander product.

LET OP: Dit aanbod geldt NIET wanneer je via de webshop van Stampin' Up! bestelt, daar betaal je wel altijd €5,95 verzendkosten.
 
©Stampin' Up!
Je kunt "Hugs from Shelli" dus ook online bestellen op de website van Stampin' Up! via deze link en dan betalen met creditcard of prepaid credit card, als je geen credit card hebt. Wanneer je mijn naam invult bij 'find a demonstrator' kun je een account aanmaken en je bestelling plaatsen.
Vragen? Ik help je graag: stampincronelia@cronelia.nl
Ik heb tijdens OnStage de kaart niet gemaakt, te druk met kletsen, dus hier een foto van hoe de mijne uiteindelijk is geworden.

©Stampin' Up!
 En nu maar hopen dat de Pumpkin Paper Kit in Europa net zo'n succes wordt als in Amerika.

Fijne dag!


Corine 🌷

Geen opmerkingen: