vrijdag 7 februari 2020

Nieuwe setjes van Dutch Sisters Stampin'



Het heeft even geduurd, maar StampinCronelia en Crejara hebben weer een set kaarten ontworpen die je thuis kunt maken. De set kaarten wordt voor jou door ons helemaal voorbereid, dus een materialenpakket met instructies. Jij maakt de kaarten thuis, een soort bouwpakketjes dus. Je kunt kiezen voor de Crejara-set, de StampinCronelia-set, of uiteraard voor beide sets*.  Dit keer hebben we gekozen voor de prachtige Nederlandstalige stempelset, mét pons, Tijdloze Tulpen.

 

De kosten per pakket voor de drie kaarten bedragen slechts €10,- inclusief verzendkosten. 
Tijdloze Tulpen bestaat uit een stempelset (€22,-) met een bijbehorende pons (€22,-) en kost €39,50. Een complete bundel is altijd 10% voordeliger dan de artikelen los kopen.

En ... wanneer je voor minimaal €60,00 bestelt mag je een gratis cadeau uitkiezen uit de speciale SALE-A-BRATION-folder!

 
Wat ontvang jij thuis? 
• Alle Stampin’ Up! materialen voor de te maken kaarten zoals cardstock (soms met geëmboste matten), dimensionals, DSP, lint en dergelijke. 
• Drie luxe Stampin’ Up! enveloppen.
• Instructies voor de te maken kaarten.
Zelf zorg je voor de te gebruiken stempelset of bundel, inkt, lijm en een schaar. Heb je de stempelset en/of de pons al in huis dan schaf je alleen het kaartenpakket à €10,- aan. 
Heb je de stempelset nog niet dan kun je deze op twee manieren bij mij bestellen. En … je ontvangt dan het kaartenpakket van die maand GRATIS!


Manier 1 → Je bestelt de complete bundel (en eventueel inkt, lijm, e.d.) in mijn webwinkel. Klik op de producten hieronder en je komt in mijn Stampin’ Up! webwinkel. Hier kun je dan een account aanmaken en je kunt betalen met een creditcard of een prepaid creditcard (verkrijgbaar bij o.a. Primera en dergelijke). De verzendkosten bedragen hier €5,95 en je pakket wordt door UPS thuisbezorgd.
 
©Stampin' Up! - Tijdloze Tulpen bundel €39,50

Manier 2 → Je mailt je bestelling naar mij door en ik plaats jouw bestelling na ontvangst van jouw betaling + eventuele verzendkosten. De verzendkosten bereken ik volgens PostNL-tarief. Voor het materialenpakketje betaal je geen verzendkosten. Je kunt betalen via overmaking, Tikkie of creditcard. Je bestelling bij mij thuis ophalen kan uiteraard ook en dan vervallen de verzendkosten.


*Je kunt de Crejara-materialenset alleen bij Janet Raangs bestellen en de StampinCronelia-materialenset alleen bij mij. Wil je beide sets, dan dien je ze dus apart te bestellen. Wil je het februaripakket en/of de stempelset bestellen zorg dan dat je bestelling én de betaling vóór 20 februari binnen zijn.
Heb je nog vragen mail dan a.u.b. naar info@cronelia.nl.

Fijne dag!


Corine 🌷
StampinCronelia

Volg ons alsjeblieft (vinden we leuk 😊) en steun ons als kleine ondernemer!
Facebook Dutch Sisters Stampin'
Facebook StampinCronelia
Facebook Crejara
Instagram



Gebruikte producten in StampinCronelia's materialenpakket:
(door op een product te klikken kom je in mijn webwinkel) 
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00