woensdag 6 maart 2019

Aloha Bloghop "Zeg het met bloemen"


🌼 Onze derde Aloha Bloghop staat in het teken van 🌸 bloemen 🌷. Een mooi thema voor de komende lente. Ik heb twee kleine projecten gemaakt, waarmee je volop kunt variëren.

Een eerste project heb ik gemaakt met de set Wood Crate framelits (nr. 143730) en het labeltje met diezelfde framelits. Het tekstje komt uit de nieuwe stempelset Fable Friends (nr. 148670). Het kratje is gemaakt met het mooie papier Gingham Gala DSP (nr. 148554) uit de lente/zomercatalogus.


De madeliefjes heb ik gemaakt met één van de vier mini bloemenponsjes Bitty Blooms (nr. 148532). Hier heb ik restjes Whisper White voor gebruikt. Het kratje is gevuld met paaseitjes, en het zaagsel komt uit de zaagmachine van mijn vriend. 😁 Je zou in dit krat ook een gekookt ei kunnen doen tijdens het Paasontbijt en het dus gebruiken als eierdop.


In het midden zit een zogenaamde enamel, die zelfklevend is. Het steeltje van de bloem is geponst met de Vases Builder Punch (nr. 147040). Ik heb hier een strook Pear Pizzaz voor gebruikt.
©Stampin' Up! - Vases Builder Punch
Voor het tweede project heb ik een foliezakje gevuld met bloemensnoepjes 'Yoghurt Boeketje' van Katja. Leuk om te geven en lekker om te krijgen. Je kunt uiteraard ook iets anders in het zakje doen, maar ik heb voor ons thema bewust gezocht naar bloemensnoep. 😊


  Het zakje heb ik dubbelgevouwen en vastgezet met een stukje plakband, zo krijg je een 'langwerpig' zakje. Wanneer je dit niet doet moet je uiteraard het papier wel breder maken.


Een strook Highland Heather cardstock van 8 x 8 cm heb ik door de embossingfolder Country Floral (gratis te kiezen bij besteding van minimaal €60,-) en de Big Shot (nr. 143263) gehaald en daarna dubbel gevouwen. Met één nietje heb ik het papier vastgezet. De groene takjes zijn gestanst met een thinlit uit de set Botanical TagsThinlits Dies Bundle (nr. 148333).

©Stampin' Up!.
Het label is gemaakt met de stempelset Label me Pretty (nr. 143861) en de bijbehorende punch (nr. 143715) en de stempel is gezet met inkpad Highland Heather. De bloemen zijn gestempeld met de nieuwe stempelset Needle & Thread en de bijbehorende framelits dies (nr. 150626), ook uit de lente/zomercatalogus. In de hoek heb ik een gaatje geponst en daar wat van het mooie gratis Sale-a-Bration ribbon, kleur Higland Heather, gestrikt.

De Sale-a-Bration duurt nog tot 31 maart en nog steeds is het nu SUper voordelig om in te stappen. Je mag namelijk voor €101,- aan gratis producten uitkiezen! Je bepaalt helemaal zelf wat je aan producten in je Starterspakket kiest.

Je kunt je ook aanmelden voor een workshop à €15,- en dat is inclusief alle materialen en gebruik van mijn tools.

Óf maak in maart gebruik van mijn actie:
Bestel je bij mij voor minimaal €60,- aan Stampin' Up!-producten, óf schaf je bij mij het Starterspakket t.w.v. €230,- aan (je betaalt slechts €129,-), dan mag je een GRATIS workshop ter waarde van €15,- bij me volgen. Wil je de producten eerst eens zien of meer informatie, maak dan gerust een afspraak met me.
 
 Wil je deze of ander Stampin' Up!-producten bij me bestellen, stuur me dan a.u.b. een mailtje en ik help je graag met je bestelling: stampincronelia@cronelia.nl.

Voor alle andere deelneemsters aan deze bloghop en nog meer inspiratie klik je op de namen hieronder.

Hartelijke groet,


Corine 9 opmerkingen:

Yolanda Pasterkamp zei

Wat een erg leuke krat is dat! Oogt zo lekker fris. En leuk gevonden met de ponsjes!

elly zei

oh wat een leuke tractatie is dit! Lekkere frisse kleuren! mooi!

D. Bennenk zei

Wat een leuke en fleurige projectjes. Zo'n traktatie wil iedereen wel krijgen :)

Durvina zei

Een en al vrolijkheid!
Super gemaakt!

groetjes, Durvina

StampinClubNederland zei

Wat een vrolijke traktaties! Leuk gemaakt. Groetjes, Yvonne

kaneeltje zei

Leuke projecten! Je kratje is super lente achtig!

Het Knutsellab zei

Wat een leuke krat zeg! En inderdaad lekker lente-achtig. Kan ik wel gebruiken met dit weer :)

Suze Bonnema zei

Wat een leuke projecten, en die embossingfolder is en geweldig gratis item bij je bestelling.

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een vrolijke boel hier op je blog Corine! Leuke projecten allemaal!