vrijdag 15 maart 2019

Gratis extra cadeau bij StampinCronelia!

* * * * * AANBIEDING * * * * * AANBIEDING * * * * * 

Foto: ©Stampin' Up! - cardstock Botanical Butterfly -  gratis te kiezen
Het is nog steeds Sale-a-Bration bij Stampin' Up!, dus bij elke €60, of een veelvoud ervan, mag je GRATIS cadeaus uitkiezen.

Foto: ©Stampin' Up! - Big Shot™
  Bestel je nu bij StampinCronelia de Stampin' Up! Big Shot à €120,- dan mag* je

Foto: ©Stampin' Up!
 a) twee cadeaus (t.w.v. €60,-) of één cadeau (t.w.v. €120,-) uitkiezen uit de Sale-a-Bration-folder. Zo kun je bijvoorbeeld dat prachtige Painted Seasons-papier kiezen of de embossingfolder Country Floral. Dan kun je dus meteen aan de slag met je Big Shot!

maar dit is nog niet alles ...


b) je krijgt van StampinCronelia een GRATIS embossingfolder naar keuze (tot een waarde van €12,-), óf een pak cardstock naar keuze (tot een waarde van €10,25). Je kunt dan meteen je eerste kaarten gaan maken!
Foto: ©Stampin' Up! - cardstock Gingham Gala
 Met de Big Shot™ kun je onder meer embossen en snijden met behulp van mallen. De Big Shot is inclusief twee Standard Cutting Pads en een Multipurpose Platform. Zelf gebruik ik de Big Shot bijna dagelijks. Het is echt een heel fijn apparaat waar je heel mooie kaarten (en doosjes, cadeauverpakkingen etc.) mee kunt maken.
Foto: ©Stampin' Up! - cardstock Painted Seasons -  gratis te kiezen
  Voor meer informatie kun je me mailen op: stampincronelia@cronelia.nl.
Wil je de Big Shot eerst zelf uitproberen? Ook dat kan, mail dan a.ub. naar hetzelfde e-mailadres.

©Stampin' Up! - Tin Tile Dynamic Textured Impressions Embossing Folder
Een voorbeeld ↑:
Op deze kaart heb ik de mat met een embossingfolder gemaakt en het theekopje en label zijn uitgestanst met de Spot of Tea framelits.
De kaart hieronder is gemaakt met onder meer de Basket Weave Dynamic Textured Impressions Embossing Folder. Een hele mond vol 😊, maar deze embossingfolder geeft een superleuk effect. Ook is deze folder heel geschikt om mandjes mee te maken. Leuk voor de Paasontbijttafel. De witte doily is nu gratis te kiezen bij een bestelling van minimaal €60,-, je krijgt dan twee pakketjes met doilies.

*Aanbod geldt alleen bij StampinCronelia tot 31 maart 2019 en zolang de voorraad strekt.
Foto: ©Stampin' Up! - Basket Weave embossing folder






Geen opmerkingen: