donderdag 1 november 2018

Wat stop je in het Starterspakket?

Ik krijg wel eens de vraag: wat moet er nu eigenlijk in die Starterskit, dat Starterspakket? Nou, niks moet, maar van alles mag, eigenlijk. 😃 Voor de beginnende stempelaar (om het zo maar even te noemen) raad ik aan om te kiezen voor enkele veelzijdige stempels, een set van tien inkpads van een kleurenserie, een pak papier van dezelfde kleurenserie, en/of een pak Whisper White Cardstock Thick en ook de Stampin' Trimmer®

©Stampin' Up! - Stampin' Trimmer - €36,-.
Zolang je maar niet boven die €175,- uitkomt. Dat is dus even puzzelen, soms kom je precies uit en soms scheelt het een euro of zo.

Wat ik bedoel met veelzijdige stempelsets zijn sets die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bijv. voor verjaardagskaarten, algemene felicitatiekaarten en kerstkaarten, om maar wat te noemen. 
De set "Recht uit het hart" is zo'n dergelijke set.

De Stampin' Trimmer is in mijn ogen een 'must have', want je kunt echt niet zonder. Je kunt er je cardstock, het Stampin' Up!-papier, mee snijden én rillen. 

©Stampin' Up!
Het grote voordeel van het aanschaffen van de Starterskit is dat je op elke volgende bestelling 20% korting krijgt. En bestel je voor minimaal €200,- (exclusief verzendkosten) dan kun je ook nog eens gratis producten uitkiezen, de zogenaamde Stampin' Rewards. Dan kun je ook stempelsets kiezen die alleen bedoeld zijn voor hosts. Je zit nergens aan vast en kunt deze Starterskit gewoon voor je eigen hobby gebruiken.

Wil je meer informatie over een Starterspakket, en/of hulp bij je keuze voor producten mail me dan: stampincronelia@cronelia.nl of klik hier voor nog meer informatie.

Fijne dag!

Geen opmerkingen: