vrijdag 19 oktober 2018

Bijna jarig ...

Nee, niet ik, maar Stampin' Up! is bijna jarig. Volgende week wordt Stampin' Up! dertig jaar en dat wordt gevierd met leuke kortingen. Op heel veel stempels krijg je dan 15% korting en wie weet ook op nog meer producten! Om welke stempels het gaat is nog even een verrassing, dus we moeten nog even wachten tot 23 oktober. 😄
Image ©Stampin' Up!.
Wil je die dag de Starterskit aanschaffen? Dit is echt dé dag om als demo in te stappen, want je kunt die producten met korting namelijk óók in je Starterskit stoppen. Kies voor €175,- aan producten uit en betaal slechts €129,-. En door die mooie korting kunnen er uiteraard meer producten in je Starterskit. Je zit overigens nergens aan vast, je mag de gekozen producten gewoon voor je eigen hobby gebruiken én je krijgt op elke volgende bestelling 20% korting. Lees er hier alles over.
Image ©Stampin' Up!.
Ik verzorg graag je bestelling of je Starterskit, mail me vrijblijvend voor alle informatie: stampincronelia@cronelia.nl 
Image ©Stampin' Up!
Creatieve Kaart- en Koffieochtend
Op donderdagochtend 25 oktober is er weer een Creatieve Kaart- en Koffieochtend bij mij thuis in Wamel. Je kunt je nog aanmelden. We maken minimaal twee kaarten, en/of wat anders, dat is nog een verrassing.
 Uiteraard is alles inclusief, en in de maand oktober voor slechts €9,50.
  Locatie: Kerkstraat 24 te Wamel Tijd: 10:00 - 12:00/12:30 uur. 
E-mail: stampincronelia@cronelia.nl

Image ©Stampin' Up!.

* * * SNOWFLAKE SHOWCASE * * *
Op woensdagavond 7 november is er een speciale workshop. We gebruiken dan de Snowflake Showcase stempelset en de bijbehorende thinlits. Deze set is alleen verkrijgbaar in november 2018 en/of zolang de voorraad strekt.
 
Image ©Stampin' Up!.
De kosten voor deze workshop bedragen €12,50 per persoon inclusief gebruik van materialen en koffie/thee/koek. 
Schaf je via mij de Snowflake Showcase stempelsets (de beide dozen met stempels) en (eventueel) de bijbehorende thinlits aan, of één van de twee stempelsets mét de bijbehorende thinlits), dan is de workshop gratis. 

Voor bestellen en/of meer informatie, mail me a.u.b.: stampincronelia@cronelia.nl
Er is plaats voor maximaal zes personen.
Locatie: Kerkstraat 24 te Wamel
Tijd: 19:30 - ± 22:00 uur.
Image ©Stampin' Up!.
 Wil je liever op een andere dag/tijdstip een workshop volgen? Mail me vrijblijvend voor de mogelijkheden!  


* * * StampinCronelia staat zondag 25 november 2018 op de Winterfair in Wamel. *  * *
Kom langs en maak kennis met Stampin' Up!.

Geen opmerkingen: